ΓΥΑΛΙΑ:

Τα γυαλιά, σας αποστέλλονται από εμάς με Express Ταχυδρομείο ή Courier ανάλογα με την δική σας επιλογή με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν σε διαθεσιμότητα την στιγμή της παραγγελίας σας . Αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που δεν βλέπετε διαθέσιμο μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail μας ή στο τηλέφωνο για πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση πάντα ενημερώνεστε με τηλέφωνο για την αποστολή της παραγγελίας σας. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

 

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ:

Οι φακοί επαφής σας αποστέλλονται από εμάς ανάλογα με τη διαθεσιμότητα με αποστολή courier. Προηγείται πάντα επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφώνου για τη διαθεσιμότητα και τους χρόνους παράδοσης.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ-EMAIL

ΤΗΛ : 2102533551

Κ.ΤΗΛ.1 : 6945998598

Κ.ΤΗΛ.2 : 6979299697

E-MAIL : tagialiasou@gmail.com

 

  

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Το www.tagialiasou.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1.Εξόφληση με αντικαταβολή.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ:

-Σε περίπτωση πού κάποιο από τα προϊόντα που σας στείλαμε, δεν σας κάνει μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας . Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Για τον υπολογισμό του χρόνου των 15 ημερών ισχύει η ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος που παραγγείλατε στην αρχική σας παραγγελία και δεν μπορεί να επεκτείνεται με αλλεπάλληλες αλλαγές.

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ:

-Αλλαγές δεν γίνονται σε φακούς επαφής που έχουν ειδική παραγγελία, όπως οι αστιγματικοί, οι πολυεστιακοί και οι έγχρωμοι με βαθμούς μυωπίας και δεν επιστρέφονται χρήματα

-Αλλαγές δεν γίνονται στους φακούς των γυαλιών οράσεως που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε σκελετό .

-Αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία .

– Για να γίνει η αλλαγή θα χρειαστεί να μας στείλετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε με όποιο τρόπο επιθυμείτε (Ταχυδρομείο ή Courier) και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά . Τα έξοδα αποστολής για τις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ:

Διαθέτουμε ανταλλακτικά και φακούς για όλα τα γυαλιά μας. Τα ανταλλακτικά και οι φακοί διατίθενται κατόπιν παραγγελίας από την αντίστοιχη εταιρία . Για την παραγγελία του ανταλλακτικού που χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail μας αναφέροντας τη μάρκα , τον κωδικό του μοντέλου και τον κωδικό χρώματος.